VOLVO SERVICE 2.0

EGY SZOLGÁLTATÁS ÖNRE ÉS IGÉNYEIRE SZABVA

Arra törekszünk, hogy minél inkább leegyszerűsítsük az életét, és hogy Ön a lehető legtöbbet hozhassa ki Volvójából. Ezért vezettük be Volvo Service 2.0 szolgáltatásunkat, amely minden egyes, a márkaszervizünkben végeztetett időszakos szerviz elvégzésével párhuzamosan jár Önnek. A nem mindennapi szervizszolgáltatás térítésmentes szoftverfrissítést (így autója minden alkalommal egy kicsit még jobb lesz), közlekedési alternatívát és Volvója ingyenes átvizsgálását is tartalmazza.

Emellett személyes kapcsolattartót jelölünk ki Önnek, lemossuk autóját és kedvezményesen meghosszabbítjuk Volvo Assistance jogosultságát. Az pedig magától értetődő, hogy Volvóját magasan képzett szerelőink a lehető legnagyobb gonddal kezelik, a Volvo előírt eljárásait alkalmazzák, és Eredeti Volvo alkatrészeket használnak. Mint mindig.

INGYENES SZOFTVER-FRISSÍTÉS MINDEN ALKALOMMAL

A Volvo folyamatosan fejleszti és tökéletesíti járműveinek vezérlő szoftverét. Ezért Volvója karbantartásról karbantartásra egy kicsit még jobbá válik, hiszen minden alkalommal ingyenesen frissítjük a programot. Ennek során olyan rendszereket optimalizálhatunk, mint a légkondicionáló, a motor vagy a vezető tájékoztató berendezés.

* Minden, 1999-nél nem régebbi gyártású Volvo modellre vonatkozik, kivéve: Volvo C70 –05, S/V40 –03, XC/V70 –00.

SOHASEM HAGYJUK KÖZLEKEDÉSI MEGOLDÁS NÉLKÜL

Attól, hogy autója szervizben van, még nem kell lemondania a közlekedés szabadságáról. Ezért alternatív megoldásként kedvezményes feltételekkel elérhető bérautóinkat ajánljuk Önnek!

MINDIG ELLENŐRIZZÜK VOLVÓJA ÁLLAPOTÁT, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A BIZTONSÁGRA

Volvóját számítógépes diagnosztikai rendszerünkre kötve megvizsgáljuk, hogy minden biztonsági rendszer tökéletesen működik-e. Az átvizsgálás során az akkumulátor állapotát is ellenőrizzük. Számos modern hordozható készülék (iPod, mobiltelefon, navigációs rendszer, stb.) fogyaszt áramot a fedélzeten; az akkumulátor ellenőrzésével Önnek nem kell aggódnia a kellemetlen meglepetések miatt.

MINDEN SZERVIZLÁTOGATÁS ALKALMÁVAL LEMOSSUK AUTÓJÁT

Nincs is szebb dolog egy makulátlanul tiszta, frissen lemosott autónál! Éppen ezért márkaszervizeinkben minden karbantartás alkalmával tisztává varázsoljuk autóját. A Volvo Service 2.0 szolgáltatás nemcsak autója átvizsgálását és karbantartását, de külső tisztítását és ápolását is magában foglalja.

SZEMÉLYES KAPCSOLATTARTÓT JELÖLÜNK KI ÖNNEK

A Volvo Service 2.0 szolgáltatás szerves része a személyes kapcsolattartó: különleges képzésben részesült munkatársunk készen áll, hogy bármilyen kérdését megválaszolja. Rajta keresztül foglalhat időpontot a szervizbe javítás, karbantartás vagy egyéb feladatok – például kerékcsere vagy autóápolás – elvégzésére.

EGY ÉVRE KEDVEZMÉNYESEN MEGHOSSZABBÍTJUK VOLVO ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁSÁT

Az Eredeti Volvo Szervizhez kapcsolódóan egy teljes évre meghosszabbítjuk Volvo Assistance szolgáltatását – kedvezményes áron. A Volvo Assistance keretében Nyugat-Európa egész területén éjjel-nappal az Ön segítségére sietünk, amennyiben járműve meghibásodik vagy mozgásképtelenné válik. Legyen szó egy defekt utáni szerelésről vagy a jármű javításának idejére igénybe vett szállás költségeinek megtérítéséről, a Volvo Assistance mindenben a segítségére van.

VOLVO EREDETI SZERVIZ – A LEHETŐ LEGJOBB SZOLGÁLTATÁS VOLVÓJÁNAK

Ha járművét rendszeresen hivatalos Volvo-márkaszervizben szervizelteti, azzal mindent megtett a gondtalan autózásért. Eredeti Volvo alkatrészek, a Volvo által előírt karbantartási folyamatok, valamint a Volvo által kiképzett szerelők – ezt a verhetetlen hármast kizárólag hivatalos márkaszervizeinkben találja meg. Nekünk életünk a Volvo, úgy ismerjük az autókat, mint a tenyerünket.