A TÉRBEN ÉS IDŐBEN KITERJESZTETT BIZTONSÁG

Volvo azt javasolja ügyfelei számára, hogy a garancia érvényessége alatt és után is legalább évente egyszer vagy legfeljebb 30.000 km megtétele után (amelyik hamarabb bekövetkezik) hivatalos Volvo márkaszervizben végeztessék el az időszakos karbantartást. Amennyiben ezzel a céllal érkezik szervizeinkbe, a Volvo Genuine Service teljes szolgáltatás-kínálata elérhetővé válik az Ön számára. Ha hozzánk fordul, teljesen nyugodt lehet, hogy magasan képzett szakembereinknél jó kezekben van az autója. A Volvo a hétköznapi szerviz-szolgáltatásoknál sokkal többet kínál.

A VOLVO GENUINE SERVICE TARTALMA:

  • A Volvo on Call meghosszabbítása
  • Személyes kapcsolattartó kijelölése
  • Szoftverfrissítések
  • Gumihotel (térítés ellenében)
  • Külső mosás

A VOLVO ON CALL MEGHOSSZABBÍTÁSA

Minden alkalommal, amikor időszakos karbantartás céljából ellátogat szervizünkbe és Volvo on Call előfizetése a lejáratához közeledik, akkor a karbantartás során a Volvo márkaszerviz díjmentesen meghosszabbítja az Ön Volvo on Call előfizetését a következő 13 hónapra vonatkozóan. Ezáltal Ön biztos lehet abban, hogy a kötelező szervizlátogatásáig a Volvo on Call által kínált összes szolgáltatás elérhető marad gépjárművéhez.

SZEMÉLYES KAPCSOLATTARTÓ KIJELÖLÉSE

Az első alkalommal, amikor elhozza hozzánk az autóját, kijelölünk az Ön számára egy szerviztechnikust, aki a későbbi alkalmak során is foglalkozni fog az autójával. A személyes kapcsolattartás előnye, hogy a szakember mély ismerettel fog rendelkezni autójának szerelési történetéről, az ön vezetési szokásairól.

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

Az autóinkban alkalmazott szoftverek folyamatos frissítés és fejlesztés alatt állnak. Annak érdekében, hogy az Ön autójában mindig a legújabb verziók futhassanak, az időszakos karbantartások alkalmával elvégezzük a szoftverfrissítéseket.

MÉG KEVESEBB DOLOG MIATT KELL AGGÓDNIA

Ha Volvo márkaszervizére bízza autója javítását, részesülhet az ügyfél alkatrész élettartam garancia előnyeiből. Így amikor szakképzett munkatársaink eredeti Volvo alkatrészek felhasználásával szerelik autóját, mostantól még kevesebb dolog miatt kell aggódnia – függetlenül autója futásteljesítményétől. 

KIZÁRÓLAG HIVATALOS VOLVO MÁRKAKERESKEDÉSEKBEN

A Volvo Cars garantálja, hogy a hivatalos Volvo márkaszervizekben beépített alkatrészek mentesek mindennemű gyártási és anyaghibától. A garancia az annak hatálya alá eső alkatrész cseréjének munkadíjára is kiterjed. A garancia nem vonatkozik tartozékokra, kopó és fogyó alkatrészekre, valamint a szerelési segédanyagokra. Szintén nem vonatkozik a külső befolyás vagy hatás következtében cserére szoruló alkatrészekre.