Tudnivalók az új S60-ról.

Vezetésre tervezve

A könnyed teljesítmény és az ösztönösen kezelhető technológia találkozása a kényelmet a vezethetőséggel kombináló, kifinomult futóművel. Ráadásul a választható üzemmódok révén Ön mindig dinamikus vezetési élményben részesül. A belső teret az Ön igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki: a könnyen kezelhető, online technológiák olyan kényeztetéssel társul, amelyet kizárólag az emberközpontú innováció és az elegáns skandináv dizájn egysége képes biztosítani.

Precíz irányíthatóság

Az opciós Four-C aktív futómű olyan elektronikusan vezérelt lengéscsillapító rendszer, amely révén a S60 még pontosabban követi az Ön elvárásait. Az innovatív rendszer folyamatosan elemzi az aktuális útviszonyokat és a vezetési stílust, majd a lengéscsillapítók működését ezekhez optimalizálva megteremti a kényelem és a precíz vezethetőség ideális egyensúlyát. Az egyes üzemmódok között váltva a Four-C rendszer is módosítja a futómű-beállításokat, így az autó mindig pontosan úgy viselkedik, ahogy Ön szeretné.

A maga útján

Az S60 az Ön hangulatához igazodó, személyre szabott vezetési élmény érdekében különböző üzemmódokat kínál. A motor, az automata sebességváltó, a kormánymű, a fékrendszer és a menetstabilizáló elektronika háromféle alapbeállításban működhet, amelyek a dinamikus vezetést, a komfortos utazást vagy a takarékos, tiszta üzemű közlekedést részesítik előnyben. Az Individual üzemmód pedig lehetőséget nyújt a beállítások egyéni kombinálására. A plug-in hibrid modellek AWD összkerékhajtási üzemmódot is kínálnak.

Biztonságosan

A Volvo innovatív City Safety funkciója az S60 utasain kívül a gyalogosokra is ügyel: folyamatosan figyel a fenyegető veszélyhelyzetekre, és segít elkerülni azokat. Az S60 elé kerülő más járműveket, kerékpárosokat, gyalogosokat vagy nagy testű állatokat radar és kamera segítségével azonosítja, éjjel vagy nappal. Az S60 City Safety rendszere aktív kormányzás-támogatás (Steering Support) funkciót is tartalmaz, amely segít a vezetőnek hatékonyan és biztonságosan kikerülni a veszélyforrást.