Bruttó kezdőár:
14‍ ‍490‍ ‍000 Ft

480 km

Elektromos hatótávolság

(Akár)

26.5 perc

Becsült egyenáramú gyorstöltési idő

(10-80%)

15.7 kWh

Energiafelhasználás

(/100km)

3.6 s

Gyorsulás

(0-100 km/óra)

 

Újrahasznosított. Megújult. Kifinomult.

Az EX30 számára a természet ihletésével négy utastér variációt álmodtunk meg. A gyöngyörű, színben összehangolt kárpitokat megújuló és újrahasznosított anyagokból készült dekorbetétekkel ötvöztük.

 

Intuitív tervezés.

Az egyszerűbb és még jobban testreszabható vezetői kezelőszervek és kijelzők hozzájárulnak, hogy a vezetési élmény még zökkenőmentesebb és intuitívabb legyen

Központi kijelző

A 12,3"-os, táblagépstílusú központi kijelzőn a vezető egy pillantással áttekintheti az információkat és kedvenc kezelőszerveit is megtalálja ugyanitt.

Nyugodt nézet

Használja a nyugodt nézetet, hogy csak a lényeges vezetői információkat lássa a központi kijelzőn. Az összes részlet megtekintéséhez váltson át a panoráma nézetre.

Beépített Google-technológiák

Kedvenceit, például a Google Assistant-et, a Google Maps-et és a Google Play-t használhatja közvetlenül az autójában, így zökkenőmentes vezetési élményben lehet része.

Műszaki leírás

Részletes műszaki és modelladatok

Ülések
5

Szélesség
1836 mm

Magasság
1549 mm

Hossz
4233 mm

Csomagtér térfogata (max.)
318 L

Utánfutó maximális súlya
1600 kg

Tömeg (valós tömeg)
1955 kg

Akkumulátor kapacitása
69 kWh

Az EX30 feltüntetett értékei a Volvo Cars által végzett becslésekből és számításokból nyert, előzetes, ezért nem garantált számadatok. A valós körülmények mellett elért tényleges energiafogyasztás a vezetési szokásoktól és egyéb külső tényezőktől függően változik. A jármű homologizációja folyamatban van.

Hamarosan

EX30 Cross Country azok számára, akik nagy kalandra vágynak a kis, tisztán elektromos SUV-val.