Akár 4.000.000 Ft utólagos állami támogatással

Tisztán elektromos modelljeink most kihagyhatatlan állami támogatás keretein belül várják Önt és cégét.
A pályázat mindenkori feltételeinek megfelelő vállalkozások által vásárolt autókhoz akár 4 000 000 Ft-os utólagos állami támogatás is elérhető*.

A garanciális szolgáltatásra vonatkozó feltételeket az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. További információért forduljon szekértő kollégáinkhoz, vagy keresse fel márkakereskedéseinket.

*A pályázat feltételeit és követelményeit a „Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak (kódszám: RRF-10.10.1-24)” című pályázat leírásában találja. A változtatás jogát fenntartjuk, mely kiterjed a gépjármű adatokra, árakra, felszereltségekre illetve az ebből fakadó esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az itt feltüntetett árak és kedvezmények nem minősülnek ajánlattételnek.

A táblázatban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. Kérjük, hogy vásárlás előtt minden esetben szíveskedjen hivatalos Volvo márkakereskedőjénél tájékozódni a teljes körű, tényleges tájékoztatás és ajánlat érdekében. Az esetleges elírásokért, hibákért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk az adatok, árak és felszereltségek megváltoztatásának jogát.

Az ajánlatban szereplő modellek elektromos áram fogyasztása 16,1-18,7 kWh/100km, CO2 kibocsátása 0 g/km.

480 km

Elektromos hatótávolság

(Akár)

26.5 perc

Becsült egyenáramú gyorstöltési idő

(10-80%)

15.7 kWh

Energiafelhasználás

(/100km)

3.6 s

Gyorsulás

(0-100 km/óra)

 

Az EX30 feltüntetett értékei a Volvo Cars által végzett becslésekből és számításokból nyert, előzetes, ezért nem garantált számadatok. A töltés időtartama számos tényezőtől - például a környezeti hőmérséklettől, az akkumulátor pillanatnyi hőmérsékletétől, a töltőberendezéstől, az akkumulátor és a jármű állapotától - függően változhat. A jármű homologizációja folyamatban van.

 

Egyedülálló. Kifinomult. Újrahasznosított.

Az EX30 számára a természet ihletésével négy utastér variációt álmodtunk meg. A gyöngyörű, színben összehangolt kárpitokat megújuló és újrahasznosított anyagokból készült dekorbetétekkel ötvöztük.

 

Intuitív tervezés.

Az egyszerűbb és még jobban testreszabható vezetői kezelőszervek és kijelzők hozzájárulnak, hogy a vezetési élmény még zökkenőmentesebb és intuitívabb legyen

Központi kijelző

A 12,3"-os, táblagépstílusú központi kijelzőn a vezető egy pillantással áttekintheti az információkat és kedvenc kezelőszerveit is megtalálja ugyanitt.

Nyugodt nézet

Használja a nyugodt nézetet, hogy csak a lényeges vezetői információkat lássa a központi kijelzőn. Az összes részlet megtekintéséhez váltson át a panoráma nézetre.

Beépített Google-technológiák

Kedvenceit, például a Google Assistant-et, a Google Maps-et és a Google Play-t használhatja közvetlenül az autójában, így zökkenőmentes vezetési élményben lehet része.

Műszaki leírás

Részletes műszaki és modelladatok

Ülések
5

Szélesség
1836 mm

Magasság
1549 mm

Hossz
4233 mm

Csomagtér térfogata (max.)
318 L

Utánfutó maximális súlya
1600 kg

Tömeg (valós tömeg)
1955 kg

Akkumulátor kapacitása
69 kWh

Az EX30 feltüntetett értékei a Volvo Cars által végzett becslésekből és számításokból nyert, előzetes, ezért nem garantált számadatok. A valós körülmények mellett elért tényleges energiafogyasztás a vezetési szokásoktól és egyéb külső tényezőktől függően változik. A jármű homologizációja folyamatban van.

Hamarosan

EX30 Cross Country azok számára, akik nagy kalandra vágynak a kis, tisztán elektromos SUV-val.