Akár 4.000.000 Ft utólagos állami támogatással

Tisztán elektromos modelljeink most kihagyhatatlan állami támogatás keretein belül várják Önt és cégét.
A pályázat mindenkori feltételeinek megfelelő vállalkozások által vásárolt autókhoz akár 4 000 000 Ft-os utólagos állami támogatás is elérhető*.

A garanciális szolgáltatásra vonatkozó feltételeket az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. További információért forduljon szekértő kollégáinkhoz, vagy keresse fel márkakereskedéseinket.

*A pályázat feltételeit és követelményeit a „Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak (kódszám: RRF-10.10.1-24)” című pályázat leírásában találja. A változtatás jogát fenntartjuk, mely kiterjed a gépjármű adatokra, árakra, felszereltségekre illetve az ebből fakadó esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az itt feltüntetett árak és kedvezmények nem minősülnek ajánlattételnek.

A táblázatban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. Kérjük, hogy vásárlás előtt minden esetben szíveskedjen hivatalos Volvo márkakereskedőjénél tájékozódni a teljes körű, tényleges tájékoztatás és ajánlat érdekében. Az esetleges elírásokért, hibákért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk az adatok, árak és felszereltségek megváltoztatásának jogát.

Az ajánlatban szereplő modellek elektromos áram fogyasztása 16,1-18,7 kWh/100km, CO2 kibocsátása 0 g/km.

Tudnivalók az új XC40 Recharge-ról.

Töltse fel!

Fedezze fel és indítsa el online megrendelését még ma – tisztán elektromos kompakt szabadidőjármű, amely otthon van a városban és a nagyvilágban.

Kihúzza magát

A Volvo XC40 bőséges szabad hasmagassága erőteljes megjelenést és kiváló látási viszonyokat eredményez. A nagyméretű kerekek és abroncsok bármilyen útfelülettel megbirkóznak. Ezzel a szabadidőjárművel bármin felül emelkedhet. Az emelt üléspozíciója remek kilátást biztosít, magabiztosabbá téve vezetőjét.

Könnyű pakolni

A Volvo XC40 olyan megoldásokkal egyszerűsíti le a csomagok be- és kipakolását, mint a motoros mozgatású, kéz nélkül aktiválható csomagtérajtó. Mozgassa meg lábfejét a hátsó lökhárító alatt, és automatikusan kinyílik vagy bezárul a csomagtérajtó. Ráadásul a csomagtér padlója összehajtható és kiemelhető, a hátsó ülések támlája pedig egy gombnyomással előre dönthető.

Technológia

Emberközpontú technológia a Volvo XC40 fedélzetén. A könnyen kezelhető központi érintőképernyőtől a nagyfelbontású műszerfali kijelzőn át a normális beszédtempót értelmezni képes hangfelismerésig minden arról szól, hogy egyszerűbbé tegyük az életet. Az egész olyan magától értetődő, mint egy mobiltelefon kezelése.