Bruttó kezdőár:
22‍ ‍090‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új C40 Recharge-ról.

Tisztelettel teremtve

A C40 Recharge az első Volvo, amelynek belső tere 100%-ban bőrmentes – beleértve a kormánykereket, a sebességváltót és a kárpitot is. Hiszünk benne, hogy ez a luxus és az anyaghasználat módjának az új, tiszteletteljes értelmezését képviseli.

A változás szele

A városban és az autópályán is lehetővé teszi a kényelmes irányítást az egy pedálos vezetés, míg a dinamikus és kifinomult gyorsulással a C40 Recharge pezsdítő vezetési élményt nyújt.

Pixel fénytechológia

Az új fényszóró-technológia lehetővé teszi, hogy folyamatosan reflektorral közlekedjen. Amikor az autó kamerája más járműveket észlel, az egyes Pixel fényszórók a 84 LED-del egyszerre akár öt járművet is képesek kitakarni. Így elkerülheti, hogy a többi sofőrt elvakítsa, miközben hatékonyan megvilágítja az utat Ön előtt. Az autó nyitásakor ezek a fényszórók a hátsó LED-lámpákkal együtt üdvözlő fénysort vetítenek.

Google-technológiák

A Google Assistant, Google Maps, és Google Play zökkenőmentes integrációja egyedülállóan hasznos digitális élményt teremt. A kezdéshez csak mondja ki: „Hey Google”*. *A Google Assistant nem érhető el minden nyelven. Részletes információt a Google support oldalán talál.