Bruttó kezdőár:
22‍ ‍090‍ ‍000 Ft

Akár 4.000.000 Ft utólagos állami támogatással

Tisztán elektromos modelljeink most kihagyhatatlan állami támogatás keretein belül várják Önt és cégét.
A pályázat mindenkori feltételeinek megfelelő vállalkozások által vásárolt autókhoz akár 4 000 000 Ft-os utólagos állami támogatás is elérhető*.

A garanciális szolgáltatásra vonatkozó feltételeket az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. További információért forduljon szekértő kollégáinkhoz, vagy keresse fel márkakereskedéseinket.

*A pályázat feltételeit és követelményeit a „Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak (kódszám: RRF-10.10.1-24)” című pályázat leírásában találja. A változtatás jogát fenntartjuk, mely kiterjed a gépjármű adatokra, árakra, felszereltségekre illetve az ebből fakadó esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az itt feltüntetett árak és kedvezmények nem minősülnek ajánlattételnek.

A táblázatban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. Kérjük, hogy vásárlás előtt minden esetben szíveskedjen hivatalos Volvo márkakereskedőjénél tájékozódni a teljes körű, tényleges tájékoztatás és ajánlat érdekében. Az esetleges elírásokért, hibákért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk az adatok, árak és felszereltségek megváltoztatásának jogát.

Az ajánlatban szereplő modellek elektromos áram fogyasztása 16,1-18,7 kWh/100km, CO2 kibocsátása 0 g/km.

Tudnivalók az új C40 Recharge-ról.

Tisztelettel teremtve

A C40 Recharge az első Volvo, amelynek belső tere 100%-ban bőrmentes – beleértve a kormánykereket, a sebességváltót és a kárpitot is. Hiszünk benne, hogy ez a luxus és az anyaghasználat módjának az új, tiszteletteljes értelmezését képviseli.

A változás szele

A városban és az autópályán is lehetővé teszi a kényelmes irányítást az egy pedálos vezetés, míg a dinamikus és kifinomult gyorsulással a C40 Recharge pezsdítő vezetési élményt nyújt.

Pixel fénytechológia

Az új fényszóró-technológia lehetővé teszi, hogy folyamatosan reflektorral közlekedjen. Amikor az autó kamerája más járműveket észlel, az egyes Pixel fényszórók a 84 LED-del egyszerre akár öt járművet is képesek kitakarni. Így elkerülheti, hogy a többi sofőrt elvakítsa, miközben hatékonyan megvilágítja az utat Ön előtt. Az autó nyitásakor ezek a fényszórók a hátsó LED-lámpákkal együtt üdvözlő fénysort vetítenek.

Google-technológiák

A Google Assistant, Google Maps, és Google Play zökkenőmentes integrációja egyedülállóan hasznos digitális élményt teremt. A kezdéshez csak mondja ki: „Hey Google”*. *A Google Assistant nem érhető el minden nyelven. Részletes információt a Google support oldalán talál.